20.11.08

Una disco de València sorteja una operació de pits de 4.500 €


La discoteca Pachá, nascuda a Sitges, ha organitzat al seu night club de València una rifa molt peculiar. La dona que la guanyi es podrà operar els pits per a dotar-los de major grandària. Sembla que la idea ve d'Argentina, on per cert ja havien començat a prohibir-ho, i ara ho volien fer aquí aprofitant que la crisi econòmica podia dificultar que alguna noia es pogués aquesta operació tan necessària. Vaja, que fins i tot comporta una acció social! Forma part del pack anti-crisi!

Una autèntica vergonya que, gairebé segur, es podrà aturar, ja que la resposta governamental ha estat immediata. Ara caldria recordar a aquesta mena d'empreses que la societat els demana que disposin d'una ciutadania corporativa responsable per tal de mantenir la seva llicència social per a oferir serveis. Seria bo en aquest sentit que un segment major de la població s'adonés dels valors que promouen, de vegades amb major dissimul, de vegades pel broc ample!

Veure notícia al Periódico [ca] [es]

Nota: no sabem si etiquetar aquest article com a "acció social", "consum", o potser fins i tot "sostenibilitat" amb un altre sentit de sostenir... En fi, limitem-nos a etiquetar-lo com una "mala pràctica" justificada en el context de "crisi".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En Argentina también hubo de esto hasta hace unas semanas. El gobierno salió a prohibirlo sancionando a las discos, pero como todo, ya le encontrarán la vuelta para seguir fomentando este tipo de cosas.

Josep Maria Canyelles ha dit...

Hola, Fernando,
efectivamente parece que lo copiaron de Argentina. Pero la presión social, mediática y política les ha superado y ya han anunciado la renuncia a organizar el acto.

Además afirmaban que era un acto de homenaje a las mujeres!