5.10.08

Responsabilitat Global incorpora traducció automàtica per a ser llegit en 33 llengües

Si fins ara aquest bloc es podia traduir del català a cinc llengües, des d'avui Responsabilitat Global incorpora traducció automàtica per a ser llegit en 33 llengües.

Així ara, a més de les traduccions al castellà, anglès, francès, alemany i aranès, ens poden llegir en rus, en àrab, en xinès o en japonès, entre moltes altres.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS

Àrab Búlgar Coreà Croat Danès Grec Hebreu Hindi Indonesi Italià Japonès Letó Lituà Neerlandès Noruec Polonès Portuguès Romanès Rus Serbi Suec Tagal Txec Ucraïnès Vietnamita Xinès simpl. Xinès trad.


Gràcies a les noves tecnologies, i més en concret al servei que ofereix Google, la llengua catalana disposa d'un ampli ventall de llengües d'origen o destinació de les traduccions automàtiques, amb uns resultats de qualitat molt satisfactòria.

Aprofitem, doncs, per mostrar el nostre agraïment per un servei de tanta qualitat, d'ús gratuït, i que afavoreix la comunicació interlingüística. No volem deixar de mostrar també el nostre agraïment i encoratjament a www.translendium.net, gràcies al qual podem mantenir la nostra traducció a l'aranès, la variant de l'occità que es parla a la Vall d'Aran.

El català és la llengua número 70 de totes les del món en nombre de parlants, però la seva presència a internet, i molt especialment en blocs, la situen entre les 20 més actives del planeta. Ara les tecnologies afavoreixen que puguem fer ús de la llengua pròpia alhora que les dificultats de comprensió són cada cop menors.

Traducir CASTELLANOTranslate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS العربية Български 한국어 Hrvatski Dansk Ελληνικά עברית Hindi Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Lietuvių Nederlands Norsk Polski Português Română Русский Српски Svenska Tagalog Česky Українська Việt 中国 中國