1.10.08

Brussel·les premiarà a la millor idea que redueixi el paper en les empreses


El Premi a la millor idea per reduir paper en les empreses anirà destinat a aquelles propostes innovadores que puguin evitar l’excés de burocràcia en la normativa europea. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa no és altra que facilitar la vida a les empreses europees i que aquestes puguin centrar-se en les seves activitats bàsiques i puguin destinar més recursos a la investigació, la innovació i al creixement econòmic. Aquest concurs té com a finalitat estimular noves idees que puguin integrar-se en el Programa d’Acció per la Reducció de les Cargues Administratives de la Comissió Europea.

La participació està oberta a tots aquells interessats que vulguin aportar una idea suggerent per aquest fi (particulars, empreses, associacions empresarials, poders públics, organitzacions sense ànim de lucre...). Per presentar una proposta serà necessari complimentar el formulari de la consulta “on-line” sobre la reducció de les cargues administratives i marcar la casella del concurs. Les idees proposades s’avaluaran seguint els criteris de originalitat, el seu grau d’innovació i viabilitat. A més, es valorarà positivament el potencial d’estalvi per les empreses, i especialment, la possibilitat de transferir les solucions a altres àmbits i/o Estats membres.

Més informació


Traducir CASTELLANOTranslate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS العربية Български 한국어 Hrvatski Dansk Ελληνικά עברית Hindi Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Lietuvių Nederlands Norsk Polski Português Română Русский Српски Svenska Tagalog Česky Українська Việt 中国 中國

1 comentaris:

Penedesfera ha dit...

Hola,

Hem afegit el bloc a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat