15.10.08

Premis ÆDME 2008 al patrocini i la responsabilitat social corporativa

PREMIS ÆDME 2008: ÚLTIMES TRES SETMANES PER A LA PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Els guardons, que celebren aquest any la seva XVIII edició, tenen com objectiu reconèixer iniciatives destacades de patrocini i responsabilitat social corporativa.

El termini per a la recepció de candidatures tanca el dia 7 de novembre.

Els Premis ÆDME al Patrocini i Mecenatge Empresarial s'han convertit en aquests 18 anys en uns dels guardons més influents dels àmbits de la filantropia i la Responsabilitat Social Corporativa a l'estat espanyol. L'edició 2008 premiarà iniciatives relacionades amb els següents camps: cultura i innovació, patrimoni històric, medi ambient i voluntariat corporatiu.

Santiago Fisas, Conseller de Cultura i Turisme de la Comunitat de Madrid, presidirà per segon any consecutiu el jurat dels Premis ÆDME 2008. Aquesta vegada estarà també integrat per destacats representants de la vida empresarial i cultural com Alfredo Sáenz, Vicepresident i Conseller Delegat Banc Santander; Milagros del Corral, Directora de la Biblioteca Nacional; Miquel Roca, President de Fundació Abertis; Rafael Spottorno, Director de la Fundació Caixa Madrid; Diego del Alcázar, President de l'Institut d'Empresa i del Grup Vocento; i Salvador Gabarró, President de Gas Natural, entre altres.

Els impresos de candidatura i les bases dels premis es poden descarregar en la pàgina web de ÆDME (www.aedme.org), o bé sol·licitar-se en el correu electrònic esther@aedme.org.

ELS PREMIS ÆDME

L'Associació Espanyola per al Desenvolupament del Mecenatge Empresarial (ÆDME) lliura des de 1991 els seus populars Premis, que distingeixen a les iniciatives més punteres de patrocini i mecenatge de l'àmbit estatal. Si en la seva arrencada els guardons es van contagiar de l'esperit optimista i emprenedor de la Barcelona dels Jocs Olímpics, en els últims anys han incrementat la seva notorietat gràcies a l'auge de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), posicionant-se com una de les distincions més reconegudes d'aquest àmbit a Espanya.

En la passada convocatòria van ser premiats el Grup Siro, Mango, la Fundació Abertis i l'organització no governamental Aldees Infantils. Com en aquella ocasió, al 2008 tornen a brindar el seu suport als Premis la Comunitat de Madrid i el Grup Santander en qualitat de patrocinadors. Per a més informació: ÆDME – Associació Espanyola per al Desenvolupament del Mecenatge Empresarial Tel. 932 372 682 | Email aedme@aedme.org