1.10.08

La política responsable com a contracte amb la ciutadania

[ca] Tecnonews publica avui un article de Josep Maria Canyelles titulat La Política responsable como contrato con la ciudadanía.

Miquel Roca Junyent publicava dimarts passat un breu article a la Vanguardia titulat 'Más equilibrio', en el qual afirmava que la democràcia dels Estats Units d'Amèrica té molt més de contracte entre elegits i electors del que acostuma a veure's a Europa. En el cor de l'article fa una reflexió sobre els compromisos de les persones que assumeixen el liderat polític i la seva capacitat de donar resposta davant l'electorat [...] Continuar llegint article en català[es] Tecnonews publica hoy un artículo de Josep Maria Canyelles titulado La Política responsable como contrato con la ciudadanía.


Miquel Roca Junyent publicaba el pasado martes un breve artículo en la Vanguardia titulado 'Más equilibrio', en el que afirmaba que la democracia en los Estados Unidos de América tiene mucho más de contrato entre elegidos y electores del que suele verse en Europa. En el corazón del artículo hace una reflexión sobre los compromisos de las personas que asumen el liderazgo político y su capacidad de dar respuesta ante el electorado [...] Leer artículo en TecnonewsTraducir CASTELLANOTranslate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS العربية Български 한국어 Hrvatski Dansk Ελληνικά עברית Hindi Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Lietuvių Nederlands Norsk Polski Português Română Русский Српски Svenska Tagalog Česky Українська Việt 中国 中國