11.10.08

Almenys, mostreu una certa humilitat!

Sabem que no són les formes el que ens farà sortir de la crisi, però un cert acte de contricció i una mostra de voluntat de fer les coses millor no anirien pas malament!

Fa un dies denunciàvem a Mals camins per a sortir de la crisi que malament sortirem de la crisi si no tenim capacitat de gestionar-la amb una mínima dignitat i ens referíem a la notícia Els executius que han enfonsat la banca reben 364 milions.

Doncs ara ens toca referir-nos a aquesta altra notícia:

Fortis fa un dinar de luxe després de rebre ajut públic
En plena tempesta financera i després que l'Estat belga hagi hagut d'intervenir per impedir la fallida de Fortis, el grup bancari i assegurador va invitar ahir unes 50 persones a un dinar gastronòmic al restaurant Lluís XV de Mònaco, el més luxós del principat i amb tres estrelles de la Guia Michelín, amb un cost estimat de 150.000 euros."És un insult als estalviadors i a l'Estat", van declarar després de conèixer la notícia els dirigents del Partit Socialista francòfon, que és membre de la coalició governamental. L'esdeveniment també va contribuir a accentuar el malestar dels petits accionistes belgues de Fortis que han vist reduït el valor dels seus títols a gairebé no-res en un any i que reclamen sancions per als directius del grup.

Veure notícia sencera al Periódico [ca] [es]
PS: també volem mostrar una notícia sobre la dignitat d'un directiu: El director del Deutsche Bank renuncia a cobrar este año un bonus que en 2007 ascendió a 14 millones de euros