7.10.08

Portal web RSCat, Xarxa per la Responsabilitat Social a les pimes


RSCat és un portal creat per a promoure la responsabilitat social empresarial entre les pimes catalanes. L'eina s'ha desenvolupat en el marc del projecte Xarxa per a la Responsabilitat Social a les Pimes impulsat per la Generalitat de Catalunya, Fundació Esade, Diputació de Barcelona, les organitzacions empresarials Pimec i Cecot i les organitzacions sindicals UGT i Comissions Obreres.

RSCat vol ser el portal de referència pel que fa a la promoció de l'RSE entre les pimes catalanes.

Dels continguts del portal destaca:

- El model d'indicadors RSCat: permet a l'empresa recollir i sistematitzar la informació de què disposa rellevant sobre la responsabilitat social per tal d'elaborar informes i memòries de sostenibilitat segons els estandards internacionals, establir plans de millora, etc.
- Cercador de recursos sobre RSE per a la pime: recull dels 200 principals recursos existens a nivell estatal i internacional per promoure la RSE a la Pime.
- Casos de bones pràctiques: 19 casos de pimes catalanes amb bones pràctiques en l'àmbit de la RSE. En alguns dels casos es pot accedir a la informació sobre l'aplicació del model d'indicadors per a l'empresa en concret.

Entrar al portal: www.rscat.cat