11.10.08

Parlarem intensament de crisi i RSE durant els propers anys

Part de la portada de EL PERIÓDICO (11/10/2008)
La crisi, la sensació de crisi i la por a la crisi avancen en caiguda lliure com una bola de neu. Tant se val si tècnicament hem de parlar de recessió, desacceleració o creixement negatiu... Això és una crisi i la prova més evident és l'ensulsiada del factor confiança, un dels actius intangibles més importants en l'economia del coneixement.

Donat que moltes de les reflexions que haurem de fer des d'aquest bloc en els propers dos anys focalitzaran aquesta circumstància, hem creat una etiqueta nova per a poder-hi accedir: clicant a 'crisi' els podreu filtrar.

Aquesta crisi es deu a causes molt diverses, però en el nucli d'aquestes trobem una gran manca de responsabilitat social per part d'entitats financeres. Amb una major transparència, compromisos ètics, i enfocament d'RSE, aquesta crisi no s'hauria produït, almenys amb aquesta virulència. Hi ha altres factors estructurals afegits, però l'esclat ve donat per unes maneres de fer que, forçant les escletxes legals, han actuat de manera irresponsable.

D'altra banda, aquí teniu alguns articles i reflexions sobre la crisi i l'RSE: