6.10.08

El Nobel de medicina distingeix els descobridors del virus de la sida, una malaltia poc clara i amb molts interessos en joc


L'alemany Harald zur Hausen i els francesos Françoise Barré-Sinoussi i Luc Montagnier són els guanyadors del premi Nobel de medicina 2008 pels seus estudis sobre el càncer, segons ha informat avui l'Institut Karolinska d'Estocolm (veure notícia al Periódico).

Luc Montagnier està considerat com el co-descubridor del VIH, junt a Robert Gallo. Al 1990 Montagnier va afirmar que el VIH no era capaç per si sol de provocar SIDA.

I és que sobre aquesta malaltia encara hi a molts dubtes i un gran negoci. La teoria que el VIH (virus) no provoca la SIDA (malaltia) ha tingut el suport de premis Nobel i molts científics, tot i que les seves idees rara vegada hagin sortit a la premsa.
Ara, amb la llibertat informativa d'internet, és fàcil trobar informació sobre la 'disidència' de la teoria de la SIDA, tot i que el cert és que poca gent hi para atenció, ja que... 'seria massa fort, i si això fos veritat algú ho hauria demostrat'... El cert és que el que no s'ha demostrat és l'existència de la SIDA. Ningú no ha mort de SIDA sinó d'altres malalties i és ben curiós que depén del país els resultats et donin que tens o no tens la SIDA ja que el llindar va ser posat fruit de decisions preses a cada lloc.
Profundes investigacions científiques han demostrat que la SIDA és provocat per l'exposició a diferents agents tòxics i desordres nutricionals. Més de 5000 científics i 5 premis Nòbel donen suport aquesta teoria, i s'han unit amb la finalitat de presentar a l'opinió pública mundial una alternativa de tractament a la SIDA i la teoria sobre l'origen tòxico-nutricional de la Síndrome d'Immunodeficiència Adquirida (SIDA). El virus del “VIH” mai ha estat aïllat en cap laboratori del món. Tampoc ha pogut ser fotografiat ni s'ha comprovat amb precisió el mecanisme en com se suposa atacaria a les cèl·lules del cos humà. Això significaria que el “VIH” realment no existeix i suposaria un daltabaix de considerables proporcions a certa indústria farmacèutica, i de retruc a la credibilitat de certa ciència i de certes Administracions Públiques.

- Us recomanem entrar en aquest web: La Verdad del SIDA. Movimiento por el replanteamiento científico del SIDA . Hi trobareu aportacions clares com Otra explicación al SIDA
- També hi ha articles molt interessants en aquesta pàgina: Biblioteca d'articles científics de la SIDA. Hi trobareu per exemple l'article "No hi ha proves científiques que el VIH causi la SIDA: [ca] [es] [en] "
-I sobretot: http://rethinkingaids.com/
- Aquí trobareu un resum ràpid d'algunes de les qüestions que es plategen: www.cuds.cl/articulos/15ago07sida.htm