20.10.08

TV3 estrena un concurs per a 'Emprenedors'

Si de vegades critiquem el paper dels mitjans de comunicació, també ens tocar donar l'enhorabona quan fan una proposta de gran interès. I aquest és el cas, segons el nostre parer, de programa que Televisió de Catalunya posa avui a la graella.

Es tracta d'un programa per a fer visible la gran quantitat d'emprenedors que hi ha en la societat catalana, tal com l'ha definit Lluís Caelles, el seu director.

El format de concurs i l'horari d'abans del telenotícies semblen una aposta interessant per a fer arribar el missatge al gran públic. I el missatge que necessita el país és que hi ha molts emprenedors però que en calen molts més; que no ens en podem sortir si no hi ha un esforç d'emprenedoria per part de tota la societat. Per això, donat el repte que aquest factor suposa, entenem que el fet que una cadena de televisió ho abordi forma part d'una acció de responsabilitat envers la comunitat.

...Així, des d'avui i al llarg de tota la setmana, Emprenedors oferirà un resum del procés de selecció de candidats. Serà a partir del dimecres 29 d'octubre que començarà el concurs en si mateix (amb una emissió de periodicitat setmanal). A cada entrega, els participants superaran diverses proves en què hauran de demostrar que el tàndem format per l'emprenedor i el seu projecte és el que es mereix el premi final: 100.000 euros per posar en marxa el negoci i una gira per diferents mercats emergents.

Llegir tota la notícia al Periódico [ca][es]