6.12.12

Miquel Roca a les ONL: "feu l'esforç de violentar pacíficament la societat, per promoure la solidaritat i compromís"

Tal com us havíem anunciat, Miquel Roca va parlar sobre "El nou escenari de la responsabilitat social"  en un sopar-col·loqui que va tenir lloc aquest dilluns passat.

L'acte s'emmarcava en el cicle de sopars-col·loqui que aquesta entitat social ve desenvolupant des de fa un any. El curs passat van tractar sobre el futur del país i en el curs actual tracten sobre la responsabilitat social. La conferència d'obertura d'aquest contingut va ser el 22 d'octubre passat a càrrec de Josep Maria Canyelles, amb el títol "Empreses compromeses amb la societat" i la propera serà dilluns 14 de gener amb Carles Campuzano.

Miquel Roca es va mostrar crític amb cert concepte d'RSE, posant exemples com el de Lehman Brothers, que van fer una memòria excel·lent mereixedora de reconeixements i tres mesos després l'empresa feia fallida. Així mateix, va manifestar que no tenia gaire confiança en una RSE per convicció real i que calia crear les condicions perquè aquesta es portés a terme.

Miquel Roca va alertar a les ONL que els calia saber anar a demanar la col·laboració del món empresarial i els digué: "feu l'esforç de violentar pacíficament la societat, per promoure la solidaritat i compromís".

Respecte a la situació que viu el país, Roca va manifestar que "no m'agradaria q els joves vulguessin la independència sols per viure millor sinó per viure més dignament". Donat que el mateix dia havia sortit la notícia de l'atac del ministre Wert a la llengua catalana, va indicar que "no cal perdre ni cinc segons amb Wert. El que es proposa no podrà ser perquè és metafísicament impossible. I perquè no complirem.

Aquestes són les piulades al twitter:

Proper sopar-col·loqui a serà dilluns 14 de gener amb Carles Campuzano
Miquel Roca: "no m'agradaria q els joves vulguessin la sols per viure millor sinó per viure més dignament"
Miquel Roca: "No cal perdre ni cinc segons amb el . El que es proposa no podrà ser pq és metafísicament impossible. I no complirem"
Miquel Roca a les ONL: "feu l'esforç de violentar pacíficament la societat, per promoure la solidaritat i compromís"
Miquel Roca: "Lehman Brothers va presentar una memòria de mereixedora de premis 3 mesos abans de fer fallida. Tot era gran mentida"
Miquel Roca: "no crec en l'rse, no crec en aq sensibilitat voluntària, però podem crear les condicions perquè hagin de fer-ne"


Miquel Roca al sopar-col·loqui de : parlarà sobre el nou escenari de la