28.12.12

L'aigua d'aixeta ajuda a estalviar i també ajuda el medi ambient

Fa un any i mig que disposo de filtre domèstic de carboni per a poder beure aigua d'aixeta i no haver de consumir aigua embotellada, o disminuir-ne dràsticament el consum. Ara que tinc la certesa que ho puc dir amb satisfacció i seguretat, em plau de compartir-ho amb tothom i convidar-vos a deixar de consumir garrafes i ampolles.

A banda dels beneficis econòmics i ambientals, cal tenir present també el criteri de compra local. Sens dubte, també es pot practicar amb les garrafes, i sempre havia mirat de fer-ho així, però encara és habitual trobar als supermercats aigua embotellada que ha hagut de recórrer 500 kms o més.

Per descomptat, aquest missatge ha d'anar acompanyat d'una declaració a favor de no malbaratar l'aigua de l'aixeta, i també a favor de retenir la gestió de l'aigua (com la de l'energia) en empreses locals, vinculades estretament a la comunitat, i amb una regulació pública exigent i transparent.

Aprofito per aportar aquests gràfics que m'ha passat el Jordi Planas1 comentaris:

giaonhan247 ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ chuyên dịch vụ mua hàng trên Amazon ship về Việt Nam uy tín, dịch vụ ebay vn nhanh chóng và dịch vụ order hàng Mỹ uy tín.