17.12.12

Rècord històric de 'La Marató' de TV3: més de 10 milions d'euros contra el càncer


S'han recaptat gairebé tres milions més que en el programa de l'any passat

La 21a edició del programa fa de Catalunya el segon país més solidari d'Europa, després de França, en termes absoluts, però el primer en relació amb la població: el programa solidari català va recaptar 1,34 euros per ciutadà i ha superat el de la televisió francesa, líder fins ara, amb 1,24.

A cap país del món els ciutadans contribueixen tant a la seva marató televisiva com a Catalunya. Els 10.113.152 euros amb què es va tancar el marcador de l'edició d'aquest diumenge de 'La Marató' de TV3 –i que la Fundació La Marató ja dóna com a xifra vàlida fins que no es tanqui el termini per fer aportacions, el 31 de març– representen una mitjana d'1,34 euros aportats per cadascun dels set milions i mig de catalans. 

Enguany, per lluitar contra el càncer, es faran 2.000 activitats arreu del territori, una xifra a la qual no s'havia arribat abans.

Vegeu reportatge a l'ARA explicant la Marató a través d'una cronologia inversa des de l'última actualització del marcador: aquests n'han estat els moments més destacats

Entrades anteriors sobre la Marató de TV3: