18.10.12

Acte sobre GIVING VOICE TO VALUES: The "How" of Ethics in Business

El proper dilluns 29 d’octubre de 2012, a les 19 h, Mary C. Gentile, directora de Giving Voice To Values i investigadora sènior del Babson College ens acompanyarà en la presentació de la traducció castellana (Ed. Proteus) del seu llibre Giving Voice to Values. La sessió portarà per títol:

GIVING VOICE TO VALUES: The "How" of Ethics in Business

Aquesta sessió, organitzada per la Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica d’ESADE, forma part d’un conjunt de diàlegs acadèmics sobre diversos aspectes i àmbits de lideratge i governança. La trobada s’estructurarà en una primera intervenció a càrrec del ponent i un col·loqui posterior. La sessió serà en anglès.

La sessió es desenvoluparà a l’amfiteatre d’ESADEFORUM de l’edifici 1 del Campus Barcelona-Pedralbes d’ESADE (Av. de Pedralbes, 60-62), i començarà puntualment a les 19 h. Al targetó que segueix hi trobaràs la informació detallada de la sessió.

Si et sembla interessant i la teva agenda t’ho permet, t’agrairem que ens confirmis l’assistència el més aviat possible, ja que la trobada té un nombre limitat de places. També et recordem, que si vols pots venir-hi acompanyat. Per confirmar l’assistència, envia un missatge a catlideratges@esade.edu.

Agraeixo la teva atenció i et saludo ben cordialment,

Àngel Castiñeira
Director acadèmic
Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica
ESADE