10.10.12

Reptes socials per a empreses responsables

Encuentros Cruz Roja - Empresas Retos sociales para Empresas Responsables  

Benvolgut amic / Benvolguda amiga,

Tinc el plaer de convidar-lo a la “TROBADA CREU ROJA - EMPRESES” que tindrà lloc els dies 18 i 19 d'octubre, a Madrid i Barcelona, respectivament, de 9:30 a 13:00 h. del matí.

Amb aquesta nova iniciativa volem inaugurar un espai d'intercanvi i reflexió sobre les necessitats socials que la Creu Roja detecta en el terreny i les possibles estratègies corporatives que els donin resposta.

Aquesta primera trobada tractarà sobre els REPTES SOCIALS PER A EMPRESES RESPONSABLE” i tindrà com a ponents destacats, a Madrid, José Carlos Diez i, a Barcelona, Josep María Canyelles.

Estem segurs que aquesta trobada li aportarà informació d'interès i l'ajudarà a abordar el seu compromís social de la manera més enriquidora.

Una societat cohesionada i pròspera només és possible amb la col·laboració conjunta d'organitzacions socials i empresarials. Compartir inquietuds i conèixer les diverses realitats és l'objectiu d'aquesta “TROBADA CREU ROJA - EMPRESES” i ens agradaria gaudir de la seva presència.

Junts ho fem possible. Inscrigui's ara. Places limitades.

inscribirse
Leopoldo Pérez Suárez
Secretari General de la Creu Roja

 colabora
Casa de América Caixa Forum Fundacion Corresponsables Encuentros Cruz Roja - Empresas Cada vez mas cerca de las personas
Font: http://www.encuentroscruzrojaempresas.org/app/webroot/mailins/master/cat/