26.10.12

VII Convenció del Comerç de Catalunya: Botiguers pel país



INVITACIÓ

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ

VII Convenció del Comerç de Catalunya: Botiguers pel país

Ja tenim gairebé tot a punt per a la VII Convenció del Comerç de Catalunya del dia 9 de novembre a la Torre Agbar. Com ja heu pogut veure a les informacions que us hem anat enviant, el lema d’aquesta edició és “Botiguers pel país”, en un esforç per mostrar que el comerç forma part intrínseca de la societat , un sector que s’implica i que està al costat dels ciutadans. És veritat que vivim temps convulsos... però s’han d’afrontar els reptes que ens vénen, mostrant la nostra fortalesa, formant part de les nostres ciutats i pobles.

Si l’any passat vam triar “Amunt el comerç”, per tal de mostrar la necessitat de treballar plegats per sortir de la crisi, amb  “Botiguers pel país”  pretenem ser una marca que ens uneixi, que ens identifiqui com un sector fort, dinàmic i present a la societat. Sempre hem estat, ho som i ho serem sempre, ja que és la nostra raó de ser.

Aquesta convenció promet ser molt especial. No només pel moment en el qual se celebra i per presentar la nova marca de la CCC “Botiguers pel país”, sinó perquè crec que totes les persones que han accedit a participar tenen coses molt importants a explicar-nos. És per això que us animo a venir i a compartir amb nosaltres el matí del proper dia 9 de novembre. Us hi esperem!

Miquel Àngel Fraile
Secretari general de la CCC