23.10.12

9è Debat del Fòrum de l’Economia Social

  • El Fòrum de l’Economia Social organitza el seu novè debat el proper dia 25 d’octubre del 2012
  • El tema escollit es la “El preu de la independència per l’Economia Social a Catalunya
En aquests moments de fort debat sobre el possible procés cap a la independència, el IX Fòrum de l’Economia Social es destina a reflexionar sobre els possibles beneficis, costos, oportunitats i reptes per a les empreses i entitats de l’Economia Social d’un procés de transició nacional cap a un estat català. No hi ha dubte que en l’Europa actual podem trobar varis Estats amb economies menors o més febles que la catalana que se les apanyen molt bé i son prosperes.

Tanmateix, des de 2008 estem submergits en una forta recessió fruit primer de una crisi financera que després es va convertir també en crisi econòmica per esdevenir a més a més en crisi fiscal. En definitiva, en l’actualitat conviuen tres crisi que estan afectant de manera profunda la viabilitat de les empreses. En aquests context econòmic tant poc amigable, la pregunta que es planteja el Fòrum es ¿quin impacte addicional pot tenir un supòsit de separació en un moment dolent empresarialment?.

Objectius de la Jornada

Les preguntes que intentem respondre en aquest IX Fòrum de l’Economia Social son les següents: En un context institucional d’Estat propi:

·        ¿Serà més fàcil que l’economia catalana recuperi el creixement econòmic?
·        ¿ Serà més fàcil resoldre la nostra crisi fiscal i permetre que la hisenda pública catalana pagui puntualment a les empreses i entitats de l’Economia Social que presten serveis públics?.

 Amb una economia catalana orientada al mercat global

Adjunt a aquest missatge trobareu document que conté invitació a l’acte. L’assistència és gratuïta però es prega confirmació d’assistència mitjançant preinscripció en l’adreça electrònic: www.forumeconomiasocial.org o trucada al telèfon 934335490. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Dia: dijous, 25 d’octubre del 2012
Horari: de 16:30 a 18:30h
Lloc de celebració: Sala d’actes del Consell del Treball, Econòmic i Social, Diputació 284, Barcelona
Programa

En el desig que pugui reservar en la seva agenda dia 25 d’octubre a partir de les 16.30h per compartir reflexions amb tots nosaltres, rebi una cordial salutació de tots els membres del Consell General del Fòrum de l'Economia Social

Consell General
Fòrum Economia Social