11.10.12

Jornada “Crisi Econòmica i Crisi Social: una qüestió moral?” a la Universitat Abat Oliva

La profunda crisi econòmica i social que afligeix a diversos països europeus, entre ells Espanya i Catalunya, ha portat a molta gent preocupada pel nostre present i el nostre esdevenidor, a indagar les causes properes i també les remotes d’aquesta crisi, a fi de combatre-la i tractar d’evitar la seva repetició en el futur.

A part de les causes i errors estrictament econòmiques que explicarien en part la crisi, una majoria d’experts coincideixen també en trobar que la crisi ha tingut el seu origen en comportaments o afanys desmesurats com l’egoisme, l’avarícia, la mentida d’alguns dels agents de l’activitat econòmica. En resum, la crisi sembla tenir orígens de caire moral.

Amb la intenció d’aprofundir en el coneixement i visualització d’aquests vincles entre la crisi economico-social i les seves causes morals, el Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES), juntament amb les entitats e-Cristians i Persona i Democràcia, hem decidit organitzar una jornada de treball el proper dissabte dia 24 de novembre 2012 sota el títol “Crisi Econòmica i Crisi Social: una qüestió moral?”.

El Congrés es celebrarà a la Universitat Abat Oliva, c/ Bellesguard 30. Barcelona.

Veuràs que els ponents i presentadors són insignes personalitats del món econòmic, social i del pensament, el que ens ha de garantir un Congrés positiu i que ens faci avançar cap a un futur millor.

Em plau invitar-te a participar en aquest esdeveniment. El programa de les sessions i els tràmits d’inscripció figuren en el document adjunt.


Molt cordialment,

Junta Directiva del CEES