9.10.12

3a edició de la Jornada de Consum i Llengua, organitzada per Consum Català – Associació Catalana de Consumidors

El proper 31 d’octubre tindrà lloc la tercera edició de la Jornada de Consum i Llengua, organitzada per Consum Català – Associació Catalana de Consumidors, però on també hi participa activament la Plataforma per la Llengua amb algunes ponències. La Jornada serà a partir de les 9 del matí, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Un dels temes destacats de la jornada d’enguany serà el paper del català en l’àmbit sociosanitari, i per això es comptarà amb institucions i persones destacades d’aquest sector, un especialista de l’Hospital de Bellvitge i un de la Coordinadora d’Usuaris de la Salut (CUS). A més a més, també es presentarà un resum de les queixes rebudes per Consum Català i la Plataforma per la Llengua al llarg de l’any, pel que fa a la vulneració de drets lingüístics, tant en aquest sector com en la resta.

Els representants de la Plataforma per la Llengua oferiran una explicació sobre el nou web que l’entitat està elaborant per a gestió de consultes i reclamacions dels usuaris, i a més presentarà el Manual per a unes bones pràctiques lingüístiques a les empreses que l’entitat ha editat recentment. Finalment s’obrirà un debat amb el públic assistent que esperem fructífer i enriquidor. Podeu veure el programa complet en aquest enllaç.

Us convidem a participar-hi. La inscripció és gratuïta, i només cal omplir el formulari que podeu trobar aquí.