15.2.12

Jornades Internacionals en Gestió Responsable de Recursos Humans

Us presentem la II Edició de les Jornades Internacionals en Gestió Responsable de Recursos Humans que es celebrará a Barcelona els dies 8 i 9 de març.

Durant les sessions es compartiran experiències i projectes en matèria de gestió responsable de Recursos Humans, amb l'objectiu de contribuir a l'excel·lència de les pròpies empreses i el progrés de la societat.

A més a més, el Club de Excelencia en Sostenibilidad concedirà el II premi a la millor práctica responsable en gestió de RRHH.

Entre els ponents comptarem amb la presencia d'Enrique Sánchez, president d’Adecco Espanya; Francesc Xavier Mena, conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Iñigo Sagardoy, president de Sagardoy Abogados i Juan Alfaro, secretari general del Club de Excelencia en Sostenibilidad. Carles Campuzano, diputat de CiU al Congrés dels Diputats i Portaveu de la Comisió de Treball i Seguretat Social i Montse Ventosa, Chief Conversations Officer StickyCulture i Presidenta de la Fundació Truthmark actuaran com a jurat.

El programa es pot descàrregar al següent enllaç: http://www.responsabilidadimas.org/emailings/rrhh_bcn.pdf