22.2.12

Jornades "Economia verda, empreses compromeses amb el territori"

24 de febrer, jornades "Economia verda, empreses compromeses amb el territori"
 
III Jornades de Custòdia Fluvial i Participació SocialAssociació Hàbitats celebra les III Jornades de Custòdia Fluvial i Participació Social que enguany prenen per títol “Economia verda, empreses compromeses amb el territori”. Les jornades tindran lloc el proper divendres 24 de febrer al centre d'intrepretació històric i natural Molí del Foix de Santa Margarida i Els Monjos (Alt Penedès).

La tercera edició de les jornades comptarà a la participació de sectors empresarials ben diversos i oferirà un espai de trobada per aquelles iniciatives empresarials que d’una o altra manera treballen amb objectius de millora i responsabilitat, tant en el vessant social com l’ambiental.

Al llarg de la jornada es posaran en comú diferents aspectes pràctics sobre l’economia verda i la responsabilitat social corporativa i es debatran quines són algunes de les fites que esdevenen clau en els nous models empresarials que, a més de la millora contínua, integren objectius i estratègies específiques de millora ambiental, inclusió, participació social o custòdia del territori.

Les jornades estan destinades a professionals i emprenedors, entitats, estudiants i voluntaris que estiguin interessats en la custòdia del territori i en nous models de desenvolupament.

Per asistir a les jornades cal realitzar la inscripció abans de dijous 23 de febrer i enviar la butlleta d’inscripció al correu electrònic projectes@associaciohabitats.cat

La jornada compta amb el suport d’Unnim Caixa Obra Social, de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i del Parc del Foix. Programa de les jornades

Programa de les III Jornades de Custòdia Fluvial i Participació Social
Butlleta d'inscripció