1.10.10

II Jornada sobre la Responsabilitat Social Empresarial, organitzada pel Consorci Garrigues per al Desenvolupament del territori

II Jornada sobre la Responsabilitat Social Empresarial

4 d’octubre de 2010
19:00h
Les Borges Blanques

El pròxim dijous 4 d’octubre a les 7 del vespre, la sala de plens del Consell Comarcal de Les Garrigues acollirà la II Jornada sobre la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que comptarà amb la participació de l’expert Josep Maria Canyelles. El Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori és qui organitza aquestes jornades amb la col·laboració del Consell Comarcal de Les Garrigues i en el marc del projecte Gestió Sostenible Rural. La jornada està dirigida al públic en general i l’entrada és gratuïta.

El projecte Gestió Sostenible Rural està finançat pel Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino i té com a objectiu conscienciar l’empresariat del territori dels avantatges d’incorporar la responsabilitat social en la seva gestió empresarial i en la seva relació amb els diferents grups d’interès. Gestió Sostenible Rural és un projecte innovador que s’està aplicant a tots els territoris rurals de Catalunya.

La RSE és l’estendard d’una nova cultura empresarial que es basa en el desenvolupament sostenible, en la transparència i en la responsabilitat. La RSE és aplicable a qualsevol tipus d’empresa i va més enllà del compliment de les lleis i la normativa vigent aplicable, convertint-se en un valor afegit i un element diferenciador en un món cada vegada més competitiu.

La II Jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial serà inaugurada pel president del Consorci Garrigues, el Sr. Josep Lluís Balsells. Tot seguit, el gerent del Consorci Garrigues, Sr. Albert Valero, presentarà el projecte de Gestió Sostenible Rural al territori LEADER. L’Ariadna Boixader, tècnica del mateix Consorci, explicarà els mecanismes d’aplicació i certificació de la RSE. A continuació, es donarà pas a la intervenció de l’expert Josep Maria Canyelles, formador, assessor i consultor en RSE. Finalment, tindrem una empresa del territori que ens parlarà de la seva experiència en la implantació de l'RSE.

El Consorci Garrigues també està organitzant una visita formativa a empreses RSE properes al territori per al dia 19 d’octubre a la tarda. El cost del transport és gratuït i la invitació està oberta a tothom que tingui interès en conèixer experiències d’implantació de la RSE. Les places són limitades i el termini d’inscripció finalitza el dimecres 6 d’octubre. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el Consorci.

Font: Nota de premsa del Consorci Garrigues per al Desenvolupament de territori