20.10.10

3r Global Eco Forum, (bio)diversitat i (eco)transformació

Cartell
El Global Eco Forum és una trobada anual, de format virtual i presencial, entre els diferents sectors econòmics, socials i polítics de la societat, un projecte integrador i transversal que conjuga creativitat, innovació i cultura amb accions i idees que promouen nous models de desenvolupament sostenible i responsable.

En coherència amb l'Any Internacional de la Diversitat Biològica (2010), pretén contribuir a aquest enfocament multidisciplinar, multiagente i multinivell que requereix la conservació i foment de la biodiversitat del planeta. Dintre d'aquest marc, aquesta tercera edició aprofundeix de manera especial en la (bio)diversitat i la (eco)transformació, amb un programa transversal que relaciona biodiversitat amb economia, política, ciutat, empresa i societat en general

Per tercer any consecutiu, l'equip eco-union, amb la col·laboració d'entitats públiques i privades i la participació d'un compromès grup d'experts, organitza els dies 28 i 29 d'octubre de 2010 al Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona el 3r Global Eco Forum, una trobada internacional que busca la reflexió i la creació de xarxes i sinergies amb l'objectiu de generar idees noves cap a una societat més sostenible i responsable.

La conservació i foment de la biodiversitat són elements clau per a aconseguir els objectius de la sostenibilitat de la societat. Els accelerats canvis socials i econòmics han provocat un esgotament dels recursos naturals i la desaparició d'espècies i hàbitats en molts casos irreversibles. Aquestes pèrdues ambientals empobreixen el capital natural de la societat i posen en perill nostre benestar social, econòmic i ambiental.
 
Data: 28.10.2010 - 29.10.2010
Espai Francesca Bonnemaison
c/ Sant Pere Mes Baix 7
08003 Barcelona
Dijous 28 i divendres 29 d'octubre  de 9h a 21h.