3.10.10

Nissan i Namco Bandai: Simulador de Conducció 3D Ultra alta definició


[ca] Nissan i Namco Bandai desenvolupen un Simulador de Conducció 3D d'ultra alta definició amb tecnologia de Realitat virtual, que mostra una futura ciutat de Yokohama lliure d'emissions CO2.

Un simulador Ultra Alta definició i amb Realitat Augmentada ... el futur de les pràctiques de cotxe a les autoescoles? Sempre dono preferència a qualsevol notícia que tingui a veure amb el medi ambient i la recerca de solucions ambientals més amigables amb el planeta. Les companyies Nissan Motor Co Ltd i Namco Bandai Games Inc han anunciat avui el desenvolupament conjunt d'un Simulador de Conducció, a través del qual les persones poden experimentar amb Realitat Virtual el futur proper de la ciutat de Yokohama (Japó) on ja funciona una Smart Grid (Xarxa Intel ligent de pròxima generació de xarxa elèctrica que millora l'eficiència de l'ús de l'electricitat i permet la introducció estable d'energia renovable mitjançant la connexió de l'oferta-centrals elèctriques-i la demanda-cases i edificis-d'energia elèctrica) ...

Aquest Simulador de Conducció, estimat cibernauta, que representa el futur de la ciutat de Yokohama i que es basa en el "Yokohama Smart City Project" (un projecte encaminat a crear una ciutat lliure de CO2 o almenys de molt baixa emissió de carboni ), produeix una imatge 3D d'ultra alta resolució amb píxels aproximadament quatre vegades més gran que la imatge d'alta definició (és a dir 4K).

El simulador el poden utilitzar fins a quatre persones de forma simultània que viuen una experiència multilateral a través de les estructures de carreteres, els edificis i instal lacions sense cap tipus de restriccions, així com els canvis de paisatge de la ciutat causats per la introducció de la xarxa intel ligent neta (Smart Grid). Aquest és el primer sistema de conducció en el món, en el qual un nombre de vehicles poden viatjar al mateix temps i de forma interactiva en un diorama amb la imatge 3D en ultra alta definició.

Nota: agraïm aquest contingut a David Ferré Gutiérrez


[es] Nissan y Namco Bandai desarrollan un Simulador de Conducción 3D de ultra alta definición con tecnologia de Realidad virtual, que muestra una futura ciudad de Yokohama libre de emisiones CO2

Un simulador Ultra Alta definición y con Realidad Aumentada...¿el futuro de las practicas de coche en las autoescuelas? Siempre doy preferencia a cualquier noticia que tenga que ver con el medio ambiente y la búsqueda de soluciones medio ambientales más amigables con el planeta. Las compañías Nissan Motor Co. Ltd. y Namco bandai Games Inc. han anunciado hoy el desarrollo conjunto de un Simulador de Conducción, a través del cual las personas pueden experimentar con Realidad Virtual el futuro próximo de la ciudad de Yokohama (Japón) donde ya funciona una Smart Grid (Red Inteligente de próxima generación de red eléctrica que mejora la eficiencia del uso de la electricidad y permite la introducción estable de energía renovable mediante la conexión de la oferta -centrales eléctricas- y la demanda -casas y edificios- de energía eléctrica)...

Este Simulador de Conducción, estimado cibernauta, que representa el futuro de la ciudad de Yokohama y que se basa en el "Yokohama Smart City Project" (un proyecto encaminado a crear una ciudad libre de CO2 o por lo menos de muy baja emisión de carbono), produce una imagen 3D de ultra alta resolución con píxeles aproximadamente cuatro veces más grande que la imagen de alta definición (o sea 4K).

El simulador lo pueden utilizar hasta cuatro personas de forma simultánea que viven una experiencia multilateral a través de las estructuras de carreteras, los edificios e instalaciones sin ningún tipo de restricciones, así como los cambios de paisaje de la ciudad causados por la introducción de la red inteligente limpia (Smart Grid). Este es el primer sistema de conducción en el mundo, en el que un número de vehículos pueden viajar al mismo tiempo y de forma interactiva en un diorama con la imagen 3D en ultra alta definición.

El Simulador de Conducción de Nissan y Namco Bandai se exhibirá en la próxima exposición Ceatec Japan 2010 que se celebrará en la capital japonesa entre los días 5 y 9 de Octubre y que es una de las mayores exposiciones en Asia de tecnologías de vanguardia electrónica.

Nota: agradecemos este contenido a David Ferré Gutiérrez