2.5.10

"I ara, el temps"

El programa s'emmarca en ‘La Setmana’ que TV3 dedica al valor i la gestió del temps

Aquest diumenge 2 de maig, "Banda ampla" uneix esforços amb el programa “Sense ficció” per tancar la setmana que TV3 dedica al valor del temps. Després del Telenotícies Vespre, “Banda Ampla” introduirà i debatrà el documental “La veu de l'amo” que analitza el binomi patiment i treball mitjançant nombrosos testimonis que han gosat parlar sobre les del seu dolor i de metges que els tracten. “La veu de l'amo” també aborda el punt de vista empresarial, amb executius, directors de Recursos Humans i professors que parlen de com s’ha fet i com es fa el que ara s’anomena la gestió de persones.

Just al fil del documental, "Banda ampla" debatrà com gestionem el temps que passem a la feina i com ens afecta des del punt de vista personal, econòmic o familiar el temps que dediquem al treball. Parlarà sobre si tenim temps de fer tot el que volem, sobre els estats emocionals que ens provoca la feina, sobre el repartiment entre obligacions i aficions o també sobre si el ritme actual provoca que la vida se'ns faci massa curta.

Web: www.tv3.cat/bandaampla




Enllaç: http://www.tv3.cat/videos/2878050
El període de temps de distribució d'aquest vídeo és limitat. Podràs veure’l a tv3.cat fins al 03/05/2011 Especial "Banda ampla" - 02/05/2010

"La veu de l'amo"

Com vivim el temps dedicat a la feina? Quin lloc ocupa la feina en la nostra vida quotidiana? Treballar és essencial per a la salut física i mental; per tant, no tenir feina és garantia de patiment. Però el treball també pot fer emmalaltir. La crisi ha fragilitzat tothom; ha fet augmentar la por i el silenci.


Annexem també la banda musical que el programa ha incorporat: "No tinc temps" de Mazoni