11.5.10

Canyelles parla davant la Xarxa Emprenedora del Vendrell sobre RSE i microempreses

  • Josep Maria Canyelles ha estat el convidat al Matí de Networking de la xarxa d'emprenedors del Vendrell
  • L'RSE també és de gran interès per als emprenedors i les microempreses


Aquest dilluns 3 de maig, la Xarxa Emprenedora del Vendrell ha tingut com a convidat Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, per a presentar el sentit de la Responsabilitat Social aplicat a les microempreses i als emprenedors.

Canyelles s'ha presentat també com un emprenedor i un professional independent, mostrant alguns detalls del seu propi compromís d'RSE i explicant que l'RSE s'ha d'integrar des del primer moment al projecte empresarial, al pla d'empresa, dins els valors corporatius, l'estratègia, l'estil comercial, i fins i tot la pròpia missió.

Mitjançant l'exemple d'algunes empreses de mida petita, ha mostrat que l'RSE és un enfocament de gestió apte per a empreses de qualsevol dimensió però que sempre es dóna una correlació amb el fet que es tracta d'empreses ben gestionades i que aspiren a l'excel·lència. No trobarem enfocaments d'RSE en empreses mediocres, i això no té res a veure amb la dimensió.

El format de la presentació matinal és d'una càpsula de coneixement i el públic assitint als "Matins de networking" són empresaris i emprenedors de petites empreses i en moltes ocasions de projectes d'autoocupació.

Aquesta presentació davant de prop de 30 persones ha suposat un tast del Taller de Responsabilitat Social de les Empreses que Canyelles portarà a terme el dia 18 de juny al matí, de 10-13, organitzat per l'Ajuntament del Vendrell.

Tant el matí de networking com el taller del juny es porten a terme a l'espai municipal L'EINA, Camí Reial, 13-17.