10.5.12

Quina percepció es té des de les empreses, l’any 2012, sobre el binomi empresa i biodiversitat?

Aquesta és justament la pregunta a la que volem donar resposta mitjançant la realització d’una enquesta activa fins el dia 29 de maig de 2012, i per la qual us demanem la vostra col-laboració com a pime, micropime, o treballador/a per compte propi. L’enquesta s’emmarca en el programa d’Empresa i Biodiversitat promogut per les ONG Fundación Global Nature, i Acciónatura, i l’acció esta cofinançada pel Fons Social Europeu – programa Empleaverde.

Amb tota la intenció, hem dissenyat les preguntes de tal forma que els resultats de l’enquesta, una vegada fet el seu anàlisi, siguin realment útils per avançar en la satisfacció de les necessitats reals de pimes, micropimes i treballadors/treballadores per compte propi, a data d’avui. Difondrem els resultats entre empreses, administracions, i altres tipus d’organitzacions, donant-li continuitat i valor al temps que li haureu dedicat.

Perquè els resultats siguin el més concluents i interessants, us demanem uns minuts per plasmar la vostra situació actual, percepció i necessitats en relació al binomi empresa i biodiversitat en l’enquesta que trobareu en aquest enllaç, o bé fent clic en el banner corresponent, a l’esquerra de la pàgina principal del web www.empresaybiodiversidad.org.

Moltes gràcies, i seguim!
Acciónatura (www.accionatura.org)
Fundación Global Nature (www.fundacionglobalnature.org)

P.D. Per a qualsevol dubte o consulta, dirigiu-vos si us plau a s.esser@accionatura.org