10.5.12

Biodiversitat i gestió ambiental: la integració de la biodiversitat en els sistemes de gestió mediambientals

Us convidem al Taller Pràctic sobre “Biodiversitat i gestió ambiental” que desenvoluparem el proper dilluns 21 de maig de 2012 a Casa Orlandai (Sarrià, Barcelona).

Com veureu al programa, el taller té una clara orientació pràctica, i cerca la implicació dels professionals que treballen amb sistemes de gestió ambiental (especialment EMAS) en la conservació de la biodiversitat. Volem debatre, promoure solucions pràctiques i eines, donar respostes davant l’adopció de l’indicador bàsic d’impacte sobre la biodiversitat en el marc d’EMAS III (l’ocupació de l’espai en m2), preparar el camí per anar més enllà, i exposar exemples d’integració de la biodiversitat en l’empresa.

El nombre de places està limitat a 16 persones, per la qual cosa us animem a enviar-nos un correu electrònic com més aviat millor a info@accionatura.org, o trucar-nos al 93 237 38 02 per formalitzar la inscripció. Hi poden participar treballadors/treballadores de PIME, microPIME i autònoms, del sector NO PÚBLIC, residents a Catalunya, Extremadura, Castella La Manxa, Madrid, Múrcia, Galícia, València i Canàries.

El taller es configura com una acció gratuïta co - finançada pel Fons Social Europeu – Programa empleaverde, i organitzada per la també ONG Fundación Global Nature.

Us convidem a fer-ne difusió entre les organitzacions que creieu que els hi pugui interessar.