17.5.12

Reus (1 de juny): II Jornada de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

II Jornada de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

La Jornada de l'ACCID té la intenció de celebrar-se cada dos anys, coincidint amb els anys en que no hi hagi Congrés 
 
L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) i Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Rovira i Virgili (FCEE) de Reus organitzen la II Jornada de Comptabilitat i Direcció.

“Gestió empresarial innovadora per afrontar el futur amb optimisme”  La Jornada té com a objectiu ser un punt de trobada de professionals i potenciar la divulgació de coneixement en temes tan actuals com la valoració d’empreses, la comptabilitat de gestió i pública, les noves tecnologies, entre d’altres.

Se celebrarà el 1 de juny de 2012 a la FCEE URV de Reus. Tindrà una durada d’un matí i s’hi realitzaran 2 conferències plenàries i 10 tallers sobre temes d’actualitat i d’interès per als professionals de la comptabilitat i la direcció d’empreses.

Com ja vam indicar en aquest bloc, una de les sessions tractarà sobre la responsabilitat social:
"El lideratge directiu com a vector de la responsabilitat" dins la Jornada de l'ACCID a Reus

En aquesta nova edició participaran membres tan representatius com: Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona, Carles Pellicer, alcalde de l’Ajuntament de Reus, Antoni Pont, President d’honor de Borges, Josep Graset, President de la Federació Empresarial d’Hoteleria i Turisme de Tarragona, entre altres.

Igualment, els informem de que l’ACCID disposarà d’un servei d’autocar pel desplaçament Barcelona-Reus i tornada. L’autocar sortirà del carrer Balmes 132, davant l’edifici IDEC a les 07:30h i tornarà a les 17:30h al mateix lloc. El preu del servei son 10€ (iva inclòs). Si us interessa podeu enviar un mail a ana.quesada@accid.org confirmant la reserva.

link a la web de la jornada