15.8.11

El Congrés Europeu de Voluntariat va prenent forma

Ja es pot consultar el programa provisional del Congrés, que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre a BArcelona i que aplegarà experts i voluntaris d'arreu d'Europa. L'últim dia, el dia 11/11/11, se celebrarà el Marketplace de la FCVS.
Barcelona acollirà els dies 9, 10 i 11 de novembre voluntaris i experts d’arreu d’Europa que reflexionaran i debatran al voltant de la responsabilitat social als territoris en el II Congrés Europeu del Voluntariat.
El II Congrés Europeu del Voluntariat, organitzat pel Departament del Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, començarà el dia 9 amb l’acte d’inauguració al Palau de la Generalitat, i seguirà el dia 10 al World Trade Center Barcelona. El dia 11, l'últim dia del Congrés, es farà el Marketplace de la FCVS a la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona, on a la tarda es farà la clausura del Congrés.
Durant el matí del dia 10 se situarà tots els assistents en els principals reptes del voluntariat en format plenari i a la tarda el Congrés s’estructurarà en diferents tallers, que permetran treballar els continguts i les propostes sorgides durant el pre-congrés.
I és que el Congrés comptarà també amb una fase de pre-congrés entre mitjans de setembre i mitjans d'octubre. Serà un congrés virtual obert a la participació de totes les persones interessades en els temes que es treballaran en el Congrés, independentment de la seva assistència a la fase presencial.
Web del II Congrés Europeu del Voluntariat
Properament es posarà en marxa una pàgina web que permetrà el seguiment de l’actualitat del II Congrés del Voluntariat i, alhora, la participació durant la fase del pre-congrés.