26.8.11

Aquest novembre tindrà lloc a Barcelona el II Congrés Europeu del Voluntariat


  • El II Congrés Europeu del Voluntariat abordarà els grans reptes del sector, entre els quals les estratègies col·laboratives
  • Josep Maria Canyelles, expert en RSE, dirigeix els continguts de l'esdeveniment

Barcelona acollirà els dies 9, 10 i 11 de novembre voluntaris i experts d’arreu d’Europa que reflexionaran i debatran al voltant de la responsabilitat social als territoris en el II Congrés Europeu del Voluntariat.

El II Congrés Europeu del Voluntariat, organitzat pel Departament del Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, s’estructurarà en dues fases. Entre mitjan setembre i mitjan octubre es durà a terme el Congrés Obert, un espai virtual obert a la participació de totes les persones interessades en els temes que es treballaran en el Congrés, independentment de la seva assistència a la fase presencial.

El congrés presencial tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre. El dia 9 se celebrarà l’acte d’inauguració del II Congrés del Voluntariat al Palau de la Generalitat, mentre que el dia 10 s’ubicarà al World Trade Center Barcelona. Durant el matí se situarà tots els assistents en els principals reptes del voluntariat en format plenari i a la tarda el Congrés s’estructurarà en diferents tallers, que permetran treballar els continguts i les propostes sorgides durant el pre-congrés.

L’últim dia, l’11 de novembre, el Congrés integrarà el Market Place que, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, permetrà conèixer bones pràctiques de treball col·laboratiu entre empreses i entitats.

Web del II Congrés Europeu del Voluntariat

Properament es posarà en marxa una pàgina web que permetrà el seguiment de l’actualitat del II Congrés del Voluntariat i, alhora, la participació durant la fase del Congrés Obert.

El I Congrés Europeu del Voluntariat es va celebrar a Sitges

El I Congrés Europeu del Voluntariat es va dur a terme l'any 1989 a Catalunya. Arrel d'aquesta trobada es va elaborar una publicació amb les aportacions dels experts assistents. Podeu consultar la publicació en aquest enllaç.

Consulta el programa provisional
Més informació