31.8.11

Cicle de conferències: Parlant de la sostenibilitat en un nou marc global

Actualment, la crisi, el canvi ambiental global, el canvi de dimensió dels escenaris de vida (econòmics, però també d'hàbitat, de població, de cultures, etc.) requereixen una reflexió per adaptar-se a la nova situació, o millor encara, una reflexió proactiva per ser agents de la ràpida transformació en què estem immersos com a país. Aquest cicle de conferències pretén ser una aportació a aquesta reflexió.


El canvi de regles explícites i implícites del món actual, la necessitat d'afrontar reptes com el canvi climàtic, la contaminació del medi en què vivim, i l'esgotament de
recursos que sustenten l'actual model econòmic mundial; el canvi de valors i la seva
implicació en la priorització d'urgències i necessitats; la dificultat de trobar consensos socials sobre temes claus, etc., són temes recurrents que podrien caracteritzar molts moments de la història, però que han pres una rellevància especial en els últims temps i que ara requereixen un tractament específic.
Es faran sessions amb un conferenciant destacat dels àmbits polític, empresarial i acadèmic que exposarà la seva visió i posteriorment la discutirà amb el públic assistent que hi vulgui intervenir.
Obertes les inscripcions a les següents conferències:
Trobareu el programa de les conferències en l'apartat Més informació.
 
 
Quan
Data: 13.09.2011 - 14.02.2012
 
On
Auditori de La Pedrera - Obra Social de Catalunya Caixa
Barcelona
Telèfon: (+34) 93 233 26 52
Fax: (+34) 93 233 24 96
 
Totes les sessions són de 18h a 20h