19.8.11

Curs de formació a Girona sobre RSE i Llengua

[ca] Josep Maria Canyelles impartirà un curs a Girona sobre Responsabilitat Social de les Empreses i Llengua
[es] Josep Maria Canyelles impartirá un curso en Girona sobre Responsabilidad Social de las Empresas y Lengua
[en] Josep Maria Canyelles will give a training course in Girona on Corporate Social Responsibility and Language

Després de fer el curs a Barcelona i a Lleida durant aquest mateix any, ara el curs Responsabilitat Social de les Empreses i Llengua s'ha programat a Girona per als dies 18 i 25 de novembre, amb un total de 8 hores.

Des del 2007, coincidint amb l'estudi que Responsabilitat Global va desenvolupar per a la Generalitat de Catalunya sobre RSE i llengua, s'han anat realitzant cursos sobre aquest tema en diferents convocatòries (a banda de conferències, ponències i publicacions):

2007: Lleida (12 alumnes), Barcelona (18), Barcelona (7)
2008: Palma de Mallorca (7)
2009: Manacor (40)
2010: Barcelona (25)
2011: Lleida (10), Barcelona (30).

La gestió lingüística en el marc de la responsabilitat social de les empreses i entitats

Objectius

1) Donar una visió general de les polítiques de responsabilitat social de les empreses útils per a les persones que duen a terme tasques de promoció i difusió de la llengua catalana en l’àmbit socioeconòmic.

2) Difondre experiències reeixides de màrqueting lingüístic que han dut a terme entitats o empreses de l’àmbit socioeconòmic que han incorporat l’ús de la llengua catalana en les seves polítiques de responsabilitat social.

Programa

* Marc conceptual de la responsabilitat social.

* De la idea a l’acció: exposició d’experiències reeixides d’empreses i entitats.

La primera part el curs constarà d’una breu exposició de conceptes relacionats amb la responsabilitat social en l’àmbit socioeconòmic i en la segona es farà una exposició d’experiències.

Professor: Josep Maria Canyelles, Responsabilitat Global.
Hores: 8

Josep Maria Canyelles jmcanyelles@collaboratio.net, promotor del think tank www.ResponsabilitatGlobal.com. Assessora empreses, governs i organitzacions. És assessor tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona. Col·labora amb l’Associació per a les Nacions Unides. Coordinador de la Comissió RS de l’Ass. Cat. Comptabilitat i Direcció www.accid.cat i col·labora amb diferents universitats. Promou collaboratio, iniciativa per als TSR

0 comentaris: