31.8.11

Aplicació multimèdia per conèixer la realitat forestal de Catalunya de forma dinàmica, senzilla i ecològica

Amb la celebració de l'Any Internacional dels Boscos 2011, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha posat en funcionament al seu web una aplicació multimèdia que pretén donar a conèixer quina és la realitat forestal de Catalunya d'una forma dinàmica, senzilla i ecològica.

La nova aplicació pretén explicar les múltiples funcions dels nostres boscos i fa un recorregut pels principals tipus de boscos que trobem a Catalunya, segons la seva altitud mitjana i segons la seva freqüència a la part solana o a la part obaga. Per cada tipus de bosc hi ha un escenari on es relaciona la informació sobre la seva gestió, els seus atributs, les seves principals amenaces o les oportunitats que ofereixen.

Per accedir a la informació, la persona usuària s'ha de desplaçar pels diferents escenaris de manera lateral (clicant a les fletxes) o mitjançant el menú RECORREGUT (tira amb la imatge de tots els escenaris).
Si el que es vol és trobar una informació més concreta, es pot utilitzar el menú TEMÀTIQUES on s'agrupen tots els continguts en tres blocs: funció social, funció mediambiental i funció econòmica.

Font: Gencat.cat