12.11.09

La Fundació Catalunya Voluntària amb la marxa Mundial per la Pau

La Fundació estarà present en la Marxa Mundial per la Pau amb una carpa on tots els que volgueu podreu deixar els vostres desitjos de Pau, veure la projecció dels més de 400 missatges recopilats pel projecte i informar-vos de les diferents possibilitats per participar-hi activament.

Els desitjos de Pau es recullen de forma escrita, en els coloms que la Fundació Catalunya Voluntària ofereix. L’objectiu és obtenir el màxim número de coloms que representin al major nombre d’orígens, cultures, edats i religions per tal d’evidenciar la universalitat del concepte “Pau”. Per això us demanem la vostra aportació!

La Marxa Mundial per la Pau recorrerà Barcelona el 13 de novembre a partir de les 17:00h, i anirà des de la Plaça Universitat fins a l’Arc de Triomf. La Fundació recollirà els Clams a la mostra d’entitats que se celebrarà a l’Arc de Triomf de 15:00h a 22:30h.

Clam per la Pau és un projecte de la Fundació Catalunya Voluntària que pretén generar consciència sobre la Pau i la no-violència mitjançant l’educació en escoles, intercanvis juvenils, seminaris i activitats com la del proper divendres.

Podeu veure els Clams recopilats fins avui fent click aquí.

Nota: Josep Maria Canyelles és patró de la Fundació Catalunya Voluntària