24.11.09

La Fundació PIMEC posa en marxa el Programa emppersona

La Fundació PIMEC, seguint en la seva línia d’ocupar-se de les persones empresàries, les empreses i les famílies, ha posat en marxa un programa anomenat emppersona, que té com a objectius principals:

-    Preocupar-se de totes aquelles persones empresàries, autònomes i emprenedores que, donada la situació actual de l’economia, s’han quedat sense feina i necessiten ajuda des dels punts de vista d’empresa, professional, socioeconòmic o psicosocial.

-    Recuperar els valors inherents a aquests col•lectius com són: capacitat emprenedora, capacitat creativa, capacitat de lluita... entre altres, per tal d’evitar que es perdin i, conseqüentment, es debiliti el teixit industrial de Catalunya.

En paraules de Josep Lluís Francesch, president de Fundació PIMEC, “la missió d’emppersona és evitar que quan les persones empresàries o autònomes es quedin sense feina, pel motiu que sigui, desapareguin o es vegin perjudicats tant els seus coneixements com la seva capacitat emprenedora”. Aquest servei ha de permetre que aquestes persones trobin formes d’adaptació personal a les situacions adverses i un enfocament adequat a les noves condicions, i que puguin prendre mesures i reforçar la confiança personal davant l’adversitat del moment, a més de recuperar el seu talent.

La Fundació PIMEC actuarà com a coordinadora del programa emppersona fent de finestreta única: s’encarregarà de l’acollida i l’avaluació de cada usuari del programa, i seguidament el derivarà a un servei d’orientació específic segons les seves necessitats.

Tant l’acollida, com l’avaluació i el disseny del pla d’acció seran finançats per diverses entitats públiques i privades sense ànim de lucre. A més, Fundació PIMEC preveu que mitjançant convenis o acords es compti tant amb la col•laboració de PIMEC, com de col·legis professionals, entitats i programes ja existents, empresaris de reconeguda trajectòria i mitjans de comunicació.

Les persones interessades en el programa emppersona poden dirigir-se a Fundació PIMEC (902 496 450)

Documents adjunts Veure document FP-2009-13  .  Mida: 71 KB

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreciado, quisieramos comunicarle que los usuarios del programam emppersona de ayuda al empresario estamos muy decepcionados con la Fundación Pimec, concretamente con su equipo, y el Sr. Josep González, por aprovecharse de nuestra situación y llevarnos a los medios de comunicación para mejorar su reputación.
Y el colofón. En Junio del 2010 vinieron los Príncipes de Asturias al Palau Sant Jordi para conocer el programa del que ellos se vanagloriaban.
Dijeron que todo el dinero que recaudaran de los comnesales iría al programa. Casi 1000 fueron los comensales, pero ningún euro se destino a asesorarnos y darnos apoyo.
Como imaginarán después de esta fiesta, nosotros fuimos abandonados y no se ocuparon más de nosotros. Incluso desde ese día no recibimos ningún apoyo empresarial ni personal. Y conocimos que la persona que llevaba nuestros planes de trabajo con excelencia fue relevada de su puesto. Esperamos más verdad en las palabras de quienes se supone ayudan a los empresarios. Y menos vanidad y sinceridad en aquellos que esperan ayudar a los empresarios. Lo escribimmos para quien puede ser de su interés

Anònim ha dit...

El programa emppersona és una farsa, doncs les dades del 2010 només són dades de 6 mesos. Ara millor no vagin al servei, que perdran el temps. Doncs no tenen ni idea de problemes empresarials. Quina pena que funcionant el dilapidessin. Recordem, a què es van dedicar els diners recaptats al sopar solidari de PIMEC del dia 7 de juny del 2010