11.11.09

Jornada sobre RSE i creixement empresarial

RESPONSABILITAT SOCIAL I CREIXEMENT EMPRESARIAL

Ens plau convidar-vos a la jornada Responsabilitat Social i creixement empresarial, que tindrà lloc el proper 18 de novembre de 2009, a la Sala d'actes de la Casa del Mar (c Albareda, 1-13 • Barcelona), en la que es pretén reflexionar sobre la repercussió que té la implementació de polítiques d'RSE en el compte de resultats de les empreses; la seva relació amb la innovació, la transparència, la reputació corporativa i altres intangibles com a factors de creixement empresarial.

L'adopció de mesures relacionades amb l'RSE: tant les que tenen a veure amb l'ecoeficiència, o en la manera en què es gestiona la informació dirigida als potencials inversors i a altres agents que reclamen cada cop més transparència, també aquelles que impliquen un control més eficaç dels riscos fruit d'una millor gestió, o les que fomenten la captació i retenció del talent i, per tant, la innovació, etc. tenen una relació positiva a mitjà i llarg termini en el compte de resultats de les empreses.

Aquesta jornada està organitzada conjuntament pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya, en el marc de col•laboració que ambdues entitats mantenen fruit del programa RSE.pime, en el qual participen 30 petites i mitjanes empreses del territori.

Programa de l'acte

Podeu confirmar la vostra assistència a Insrcipcions_sce.treball@gencat.cat.

9:45h Recepció
10h Benvinguda institucional
10:15h Anàlisi dels factors d'èxit de la responsabilitat social en la gestió empresarial i avantatges competitives derivades de la comunicació amb els grups d'interès
11:45h Experiències empresarials d'èxit
13:15h Torn obert de preguntes
13:30h Cloenda

Nota: Josep Maria Canyelles forma part del Comitè Tècnic del programa RSE.PIME