16.11.11

Jornada “La Responsabilitat Social Corporativa en els nous entorns”, de la Unió Catalana d'Hospitals

Us convidem a la sessió “La Responsabilitat Social Corporativa en els nous entorns” que ha impulsat el Consell tècnic assessor en comunicació i responsabilitat social corporativa de La Unió i que tindrà lloc el pròxim 1 de desembre a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu és posar en valor aquesta eina de gestió des del punt de vista estratègic en els nous entorns econòmics i socials sota la perspectiva empresarial, ciutadana i professional.

La sessió comptarà amb la visió de Josep Maria Canyelles promotor del think tank  www.responsabilitatglobal.com  i assessor de la Cambra de Comerç que abordarà el sentit estratègic de l'RS; Jaime Silos, director de Desenvolupament Corporatiu i Director de l’estudi de l’Informe de Forética. 2011 sobre la perspectiva ciutadana i empresarial en aquesta matèria.

Així mateix, la Caixa i Sanitas Residencial de la mà d’Àngel Pes, subdirector general i director de l’àrea de Responsabilitat social corporativa i Yolanda Erburu. directora de Comunicació, Fundació i RSC respectivament tractaran sobre els recursos humans, l’exclusió social i l’entorn comunitari.

Us animem a participar-hi i a fer la inscripció online.

La Unió
C/ Bruc, 72 1a
08009 Barcelona
T: 935 529 210


LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA EN ELS NOUS ENTORNS


Data: 01/12/2011
 

Horari: 
De 09.45 a 12.30 hores
 

Localització : 
Hospital Sant Joan de Déu (Auditori Dr. Plaza).Av . Sant Joan de Déu, s/n. Esplugues de Llobregat
Preu associats UCH: 20€
Preu no associats: 30€

Informació/Descripció:


El Consell Tècnic Assessor de Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa (RSC) us convida a aquesta sessió que té com a objectiu posar en valor aquesta eina de gestió des del punt de vista estratègic en els nous entorns econòmics i socials sota la perspectiva empresarial, ciutadana i professional.
En aquesta ocasió promovem la participació de diversos experts en el disseny d’estratègies empresarials articulades sobre l’RSC i dues experiències pràctiques d’entitats de referència en el seu àmbit d’activitat.
PROGRAMA
• 09.45 h. Benvinguda, Helena Ris , directora general de La Unió.
• 10.00-10.40 h. Josep Maria Canyelles promotor del think tank www.responsabilitatglobal.com Assessora empreses, governs i organitzacions en RSE i és assessor tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona. Coordinador de la Comissió d’RS de l’ACCID i col·labora en diferents universitats.

El sentit estratègic de la RS empresarial: un vector creador de valor. Realitat i tendències. El paper de les Cambres.
• 10.40-11.05h. Jaime Silos , director de Desenvolupament Corporatiu i Director de l’estudi de l’Informe de Forética. 2011.

Evolució de la Responsabilitat Social Corporativa a Espanya. Des del punt de vista de la percepció ciutadana i empresarial, experiències i actituds.
• 11.05-11.20 h. Pausa cafè.
• 11.20-11.50h.Cas pràctic. La Caixa, Àngel Pes , subdirector general i director de l’àrea de Responsabilitat social corporativa.

Crisi i exclusió financera.
• 11.50-12.20 h. Cas pràctic. Sanitas Residencial. Yolanda Erburu. directora de Comunicació, Fundació i RSC.

Els recursos humans i l’entorn comunitari.
Fitxer pptPrograma La Responsabilitat Social Corporativa en els nous entorns