16.11.11

Xerrada de amb Josep Pàmies: "Cultius ecològics o com he arribat a defensar aquest cultiu"

Conferència dimarts 22 de novembre del 2011, de Josep Pàmies: «Cultius ecològics o com he arribat a defensar aquest cultiu».

Conferència del pagès ecològic Josep Pàmies, dimarts 22 de novembre a la seu d'Ecoconcern.
Dimarts 22 de novembre a les 19:30 hores.

Com alimentar el nostre entorn i el planeta de forma sostenible dins d’un marc de sobirania alimentària per cada estat, nació o regió i com aquesta alimentació i els coneixements ancestrals de sanació, mitjançant herbes medicinals, podria seguir fent viable l’actual sistema sanitari sense retallades en aspectes bàsics.

En Josep Pàmies és, des de fa uns anys, pagès ecològic i promotor del conreu, ús i aprofitament de la planta estèvia (stevia rebaudiana), juntament amb altres plantes medicinals que tenen aplicacions eficaces en diferents malalties. Amb altres persones ha creat l'associació «Dolça Revolució de les Plantes Medicinals» (http://www.dolcarevolucio.cat) que difon el conreu i ús de les plantes medicinals i es dedica a salvar-les de la voracitat de certes multinacionals farmacèutiques, que volen imposar les seves plantes manipulades genèticament sense les respectives propietats medicinals que les plantes originals sí tenen. També manté el seu bloc personal a http://joseppamies.wordpress.com

Ecoconcern-Innovació social
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 Barcelona.
Telèfon: 93-319.03.51.
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Bloc «El racó del debat»: http://elracodeldebat.blogspot.com/
Twitter d'Ecoconcern: http://twitter.com/EcoConcern_BCN
Adreça a Google Maps:
http://maps.google.es/maps?hl=ca&ll=41.387378,2.176366&spn=0.001815,0.004823&t=m&z=18&vpsrc=6&lci=transit_comp