30.11.11

Conferència al DIXIT de Vic

Aquest vespre he fet una conferència a Vic, davant d'una seixantena de persones interessades en la responsabilitat social de les empreses.

L'acte, tal com vam explicar, ha estat organitzat pel centre DIXIT, de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Vic.

L'acte ha tingut lloc a la sala d'actes de la universitat i ha estat molt participativa, amb moltes qüestions per part dels assistents. El sentit de les memòries, el compromís personal, l'RS aplicada a microempreses, l'RS de les organitzacions públiques o les no lucratives, o la coherència per part de les empreses que s'autodeclaren ètiques van ser alguns de temes que els assistents van plantejar.

Notícia prèvia: DIXIT Girona i DIXIT Vic acolliran una conferència sobre la Responsabilitat Social (RS) i l'ètica en el negoci a càrrec de l'expert en la matèria Josep Maria Canyelles. El conferenciant, com ja va fer al centre DIXIT de Barcelona, parlarà de com el desenvolupament de l'RS de les empreses ha comportat que les organitzacions socials i les públiques hagin començat a incorporar aquest enfocament de gestió, que té en compte les inquietuds de la societat en el funcionament, els impactes o les relacions amb els grups d'interès.