16.11.11

Canyelles parlarà a Girona i a Vic sobre #RSE "La Responsabilitat Social: reptes a empreses, organitzacions socials i persones"


DIXIT Girona i DIXIT Vic acolliran una conferència sobre la Responsabilitat Social (RS) i l'ètica en el negoci a càrrec de l'expert en la matèria Josep Maria Canyelles. El conferenciant, com ja va fer al centre DIXIT de Barcelona, parlarà de com el desenvolupament de l'RS de les empreses ha comportat que les organitzacions socials i les públiques hagin començat a incorporar aquest enfocament de gestió, que té en compte les inquietuds de la societat en el funcionament, els impactes o les relacions amb els grups d'interès.

Data: 29 de novembre a les 17 h
Lloc: Girona. DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. Bernat Boades, 68
Inscripciódixit.girona@campusarnau.org o 972 106 122

Data: 30 de novembre a les 17 h
Lloc: Vic. Universitat de Vic (Sala Mercè Torrents, situada a l'edifici C, planta baixa, espai C). Sagrada Família, 7
Inscripciódixit.vic@uvic.cat o 93 881 55 24

Conferència "La Responsabilitat Social: reptes per a empreses, organitzacions socials i persones" a DIXIT Girona


Conferència "La Responsabilitat Social: reptes per a empreses, organitzacions socials i persones" a DIXIT VicDe l'acte a Barcelona:

És possible l'ètica en el negoci? És possible conciliar la responsabilitat social amb el benefici econòmic? Aquestes són algunes de les preguntes sobre les quals va reflexionar Josep Maria Canyelles, expert en la matèria. Ara podeu visualitzar la intervenció. Aquest vídeo presenta només un fragment de la conferència.