13.11.11

Voluntariat i compromís cívic

El programa Latituds de TV3 ha elaborat un reportatge sobre el voluntariat coincidint amb la celebració a Barcelona del II Congrés Europeu del Voluntariat:

Latituds - 13/11/2011  

Voluntariat i compromís cívic

Una de cada cinc persones fa de voluntària en alguna entitat sense afany de lucre a Catalunya. Participen en projectes de millora de la societat, sovint vinculats a la defensa dels drets humans o a la justícia social.


Aprofitem per recomanar dos reportatge més fets per Televisió de Catalunya amb motiu del Congrés Europeu del Voluntariat:



Signes dels temps - 10/07/2011

Fes-te voluntari

La Unió Europea ha declarat el 2011 com l'Any Europeu del Voluntariat sota el lema "Fes-te voluntari, marca la diferència". Es calcula que a Catalunya hi ha 500.000 persones que dediquen una part del seu temps a fer tasques de voluntariat. Taula rodona sobre amb la participació de voluntaris de Càritas, Arrels, Justícia i Pau, i l'Hospital de Sant Joan de Déu.



Telenotícies - 04/06/2011

Reconeixement a la tasca dels voluntaris

Un de cada quatre europeus dedica una part del temps lliure a fer tasques de voluntariat. Una feina desinteressada i sense cap remuneració, però que en molts casos és essencial i que s'ha volgut reconèixer amb la celebració, aquest 2011, de l'Any Europeu del Voluntariat.