30.6.09

Premi al Museu Marítim per trencar barreres auditives

Fa unes setmanes us informàvem que el Museu Marítim de Barcelona havia estat distingit amb el Premi a l'Excel·lència Empresarial atorgat per la Xarxa Laboral del Raval, per la seva contribució al foment dels valors de la responsabilitat social corporativa.

Ara, a més, també ha rebut un premi en reconeixement a la seva tasca per la supressió de barreres auditives, atorgat per la Federació d'Associacions d'Implantats Coclears d'Espanya (AICE).

El Museu Marítim ha rebut aquest reconeixement pel fet de disposar d'una signoguia i de tenir un web accessible als discapacitats auditius. El projecte d'incorporació de la signoguia, realitzat amb el suport de la Fundació Vodafone Espanya, és pioner a tot l'Estat i incorpora llenguatge de signes i subtitulats en català i castellà.

L'AICE concedeix anualment un premi a aquelles persones o entitats que s'han destacat al llarg de l'any en l'atenció a les necessitats específiques de les persones amb deficiències auditives profundes, usuàries d'implant coclear.