9.6.09

El cooperativisme en temps de crisi

Josep Maria Canyelles, ponent convidat a la trobada cooperativista

Un grup de companys vinculats a empreses cooperatives de treball associat hem decidit d’impulsar un espai de debat i reflexió a l’entorn del fet cooperatiu. El moment no és pas casual, parlarem de crisi i parlarem d’empresa cooperativa.

Volem reflexionar en veu alta sobre la validesa del fet cooperatiu, volem parlar sobre valors d’empresa i pretenem reflexionar sobre la nostra experiència cooperativa recent. Volem saber com les empreses cooperatives gestionen la crisi, com es defensen els llocs de treball dels socis, quins sectors són els més colpejats i per què, etc. Partim del principi que les cooperatives neixen històricament per donar resposta a moments de crisi i que aquesta crisi (si algun valor positiu té) és que ens ofereix un escenari (una oportunitat) per a posar en pràctica els valors i els principis del cooperativisme.

Per parlar de tot plegat ens retrobarem sopant en un conegut restaurant de la nostra comarca, avui divendres dia 12 de juny. Ens acompanyaran com a ponents per introduir un debat que volem participatiu l’amic Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses, RSE, i assessor tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona i en Mario Andrés, director de Cegecop, sccl, assessoria de petita i mitjana empresa, i expert en gestió de cooperatives.

El sopar serà patrocinat precisament per Cegecop, sccl, i serà un dels primers actes que aquesta assessoria vilanovina celebrarà aquest dos mil nou en motiu del seu vintè aniversari.

Estem oberts a escoltar totes les experiències. Tota persona interessada en fer una aportació i/o reflexió sobre les cooperatives i la gestió de la crisi pot traslladar-nos la seva inquietud o voluntat de participació a info@cegecop.com