17.6.09

Ja podeu votar per Responsabilitat Global com a millor bloc corporatiu en català


Responsabilitat Global hi participa dins la categoria de blocs corporatius

El període d’inscripcions dels blocs en llengua catalana per la segona edició dels Premis Blocs Catalunya ja s'ha tancat, amb un total de 603 inscrits.

Ja ha començat el període de votacions a blocs, d’on la tria dels usuaris escollirà els cinc blocs finalistes de cada categoria. Aquest període es tancarà el 10 de setembre a la nit. A partir de llavors, el jurat d’aquesta edició escollirà els blocs guanyadors.

Enguany als premis Blocs Catalunya hi trobarem una categoria per a blocs corporatius, una mostra més que els blocs són una bona eina de comunicació per a empreses i organitzacions que busquen una presència a la xarxa més enllà del web corporatiu on comunicar i dirigir-se directament a clients, lectors i membres de l’organització.

Voteu per Responsabilitat Global com a millor bloc en català en el seu tema. Entreu i trieu (a partir de demà dimecres)

Premis Blocs Catalunya

Els Premis Blocs Catalunya 2009 pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure.

El període de votacions ja és obert. Podeu votar els vostres blocs preferits fins el proper 30 de setembre!

Arguments per a votar-nos

La constància: portem des del 2004, quatre anys i mig, aportant escrits, reflexions, articles.

La responsabilitat social: aquesta acció desinteressada forma part de la nostra RSE professional, una manera d'ajudar a promoure i desenvolupar l'RSE.

La cooperació: és una manera de compartir coneixements entre les persones del sector.

La transparència: és una manera de mostrar permanentment què fem, què pensem, com actuem. Clicant a l'etiqueta mem'08 es pot veure la memòria parcial del que portem d'any!

El compromís amb el país: ajudant modestament a desenvolupar l'espai comunicatiu català en les matèries d'RSE, introduint també el marc de l'Euram (arc mediterrani), i adequant-se a la seva realitat fent un enfocament per a pimes.

Proactivitat: promovent el newsletter mensual amb el recull dels principals escrits del bloc, el qual constantment hem editat des de fa anys i enviem a 5.000 persones de Catalunya i d'arreu del món.

Innovació: ajudant a desenvolupar l'RSE amb propostes innovadores com les dirigides al sector públic (RSA), ONL (RSO)... o el foment dels Territoris Socialment Responsables o la incorporació dels aspectes lingüístics a la materialitat de l'RSE...

Entreu i voteu per Responsabilitat Global!


Què es diu de nosaltres al google? Cerqueu-nos!
Josep Maria Canyelles
Responsabilitat Global