11.6.09

Noves edicions del curs d'RSE de la UOC

Després de sis edicions en català i quatre en castellà, aquest mes de juliol tindran lloc la 11a i 12a edicions del curs "Responsabilitat social de l'empresa. Una aposta per la creació de valor en les pimes", l'un en català i l'altre en castellà.


La Universitat Oberta de Catalunya, per mitjà del programa de Cursos d'Hivern, ofereix un curs virtual, amb l'autoria i docència de Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, pensat per a facilitar que la direcció de les PIMES pugui accedir a un marc formatiu, de reflexió i d'accés a informació assequible als seus interessos i inquietuds.

En pocs anys, l'RSE ha esdevingut una pràctica d'elevat interès. «La integració voluntària, per part de les empreses, de les preocupacions socials i ambientals en les seves operacions comercials i les seves relacions amb els seus interlocutors» està demostrant la seva capacitat de crear valor per a la pròpia empresa. Moltes pimes estan millorant la seva aproximació a aquesta nova dimensió estratègica del seus processos de creació de valor per a fer-los més sostenibles i encarats a l'avantatge competitiu.

Properament us aportarem més informació.
Dates: 6 juliol 2009 - 30 juliol 2009