8.6.09

Conferència "Turisme sostenible, territori i infraestructures"

Comissió d’Economia i Sostenibilitat
Comissió d’Economia i Sostenibiltiat 05 de juny de 2009
Cicle de Conferències QÜE,s (Qüestions urgents d’Economia i Sostenibilitat )
Benvolgut / uda,
Per indicació de la vicepresidència de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat, em plau convocar-vos a la quarta conferència, que tracta del tema “Turisme Sostenible ” i té per títol : “Turisme sostenible, territori i infraestructures”.
Comptem amb l’experiència i vàlua de dos conferenciants:
”Impacte del turisme en el territori i en les infraestructures: repercussió econòmica.”
Sra. Joana Homs, directora adjunta de Turisme de Barcelona
“Turisme sostenible : un model necessari”
Sr. Francesc Romagosa, professor i consultor a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
L’objectiu que la Comissió d’Economia i Sostenibilitat voldria assolir amb aquesta 4a conferència del cicle QÜE,s, és conèixer de primera mà la relació territorial i d’infraestructures existent i necessària per a un turisme de futur que, inevitablement entenem passa per un turisme sostenible, al propi temps que tracte de com ha de ser i actuar aquest turisme, perquè sigui ambdues parts sostenibles.
Es celebrarà el proper dijous 18 de juny les 18:00 hores , a la Sala d’Actes del Col·legi d’Economistes de Catalunya.
La sessió es gratuïta, prèvia inscripció a la web del Col·legi a l’apartat de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat y també si sou Col·legiats clicant aquí; i si no ho sou clicant aquí.
Esperem sigui del vostre interès i podem comptar amb la vostre presència.
Lluís Santaló
Secretari tècnic
Aquest missatge conté informació adreçada exclusivament al seu destinatari; informació que pot ser privilegiada o confidencial. Si vostè no és el destinatari l'informem que d'acord amb la legislació vigent, la utilització, divulgació i/o còpia sense permís previ està prohibida. Si ha rebut aquest missatge per error li demanem que ens ho comuniqui a l'adreça cec@coleconomistes.com i destrueixi immediatament aquest correu.
Col·legi d’Econmistes de Catalunya
Av. Diagonal, 512, pral.
08006 Barcelona
Tel. 93 416 16 04
Fax 93 416 00 61