20.9.10

Taller de poesia per a directius

Ens ha semblat interessant reproduir i divulgar aquesta proposta que hem rebut, segons la qual l'Associació d'Empresaris del Penedès-Garraf organitza un taller amb l'escriptor Jordi Llavina sobre poesia per a directius. Desconeixem si l'orientació és estrictament marquetiniana, d'estratègies comunicatives, però pensem que davant el canvi de valors que cal emprendre en la vida empresarial potser la poesia serveixi per a sacsejar alguna consciència i reorientar-la vers models de negoci més alineats amb les noves expectatives que la societat va expressant. Sigui com sigui, aquest és el taller:

Amb la direcció de Jordi Llavina
Taller de poesia per a directius · 10 hores

Per a un directiu, l'exemple de la paraula poètica pot ser molt important. Els publicistes se n'han servit sempre que ho han cregut convenient: hi ha molts eslògans publicitaris que podrien passar la mar de bé com a versos d'un poema.

Un producte no existeix sense que se'n faci una comunicació escaient. El producte, d'entrada, ha de ser bo, competitiu entre els altres productes del mercat. Ara bé, sense l'embolcall del missatge aquest mateix producte està condemnat, molt sovint, al fracàs.

Aquesta proposta, del tot inèdita, prové de l’escriptor Jordi Llavina. El poeta gelidenc dirigirà el curs, amb 5 sessions de 2 hores, els dijous, de 19h a 21h, a partir del 23 de setembre, a la seu de l’ADEG a Vilafranca del Penedès.

Podeu consultar-ne els detalls a: http://adeg.cat/cat/formacio_curs.php?id=1430

ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE L'ALT PENEDÈS, EL BAIX PENEDÈS I EL GARRAF
Carrer de l'Àncora, 3  |  08800 Vilanova i la Geltrú
Carrer de la Beneficència, 17  |  08720 Vilafranca del Penedès
Tel. (34) 902 106 700  |  Fax (34) 938 106 701
Web: www.adeg.cat · A/e: adeg@adeg.cat