27.9.10

Jornada La Responsabilitat Social com a estratègia de competitivitat de les empreses catalanes

Govern, sindicats i patronals organitzen conjuntament la Jornada La Responsabilitat Social com a estratègia de competitivitat de les empreses catalanes

El Govern de la Generalitat, conjuntament amb les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya, en el marc del Consell de Relacions Laborals, organitzen la jornada La Responsabilitat Social com a estratègia de competitivitat de les empreses catalanes, que tindrà lloc el proper 8 d’octubre a la Casa Àsia de Barcelona. (22.09.2010)

Govern, sindicats i patronals organitzen conjuntament la Jornada La Responsabilitat Social com a estratègia de competitivitat de les empreses catalanes.

El Govern de la Generalitat, conjuntament amb les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya, en el marc del Consell de Relacions Laborals, organitzen la jornada La Responsabilitat Social com a estratègia de competitivitat de les empreses catalanes, que tindrà lloc el proper 8 d’octubre a la Casa Àsia de Barcelona.

La jornada respon a una visó de la responsabilitat social basada en la transparència i la participació del major nombre de grups d’interès. Es preveu la participació d’empreses, representants sindicals i empresarials, i del Govern amb l’objectiu de donar visibilitat a les diferents iniciatives impulsores de la responsabilitat social a Catalunya.

Al llarg de la jornada es presentaran algunes de les bones pràctiques realitzades per empreses i organitzacions que, a través de la incorporació de criteris de gestió responsable, els ha permès consolidar una estratègia basada amb el respecte a les persones i l’entorn i que a la vegada millora la seva competitivitat.

Seguidament es presentaran les accions de foment de la responsabilitat social que han impulsat de forma conjunta les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya i el Govern de la Generalitat en el marc del Consell de Relacions Laborals, entre les que cal destacar el nou portal web de Responsabilitat Social RSCat, que la Generalitat ha posat en marxa conjuntament amb les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya, en el marc del Consell de Relacions Laborals.

El portal RScat, previst com una mesura del Pla RSGencat, neix amb l’objectiu de construir un espai de referència en el que puguin confluir les principals actuacions i iniciatives, tant públiques com privades, que es porten a terme a Catalunya per al foment de la Responsabilitat Social.

Programa en PDF