29.9.10

Presentació del programa INCORPORA a Sant Cugat del Vallès

Josep Maria Canyelles hi exposarà el sentit empresarial de la Responsabilitat Social de les Empreses

Dijous 14 d'octubre de 2010

Diàlegs Santcugatribuna

Presentació del Programa INCORPORA per a la integració laboral

Hora: 09:30 hores
Lloc: Sant Cugat Trade Center (Av. de les Corts Catalanes, 5-7, 1a planta)

El dia 14 d'octubre tindrà lloc la presentació del programa INCORPORA, promogut per l’Obra Social “la Caixa” i Sant Cugat Empresarial per afavorir la integració laboral de persones en risc d’exclusió.

El mes d’octubre de 2009, Sant Cugat Empresarial i “la Caixa” van signar un conveni de col.laboració amb l’objectiu de crear una aliança amb el teixit empresarial de la zona per potenciar la integració laboral de joves, aturats de llarga durada, dones víctimes de la violència de gènere, persones immigrades i persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial.

Des de l’any 2006, el programa Incorpora de l’Obra Social "la Caixa" ha facilitat 20.543 insercions de persones en risc o situació d’exclusió social a tot l’Estat. Més de 8.000 empreses ja s’han vinculat activament a aquesta iniciativa. A la província de Barcelona, la xifra d’insercions s’eleva a 2.600 en un total de 758 empreses gràcies a la xarxa formada per 37 entitats socials.

En el marc del programa INCORPORA, Sant Cugat Empresarial estableix ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per tal de crear un clima de comprensió i col·laboració entre elles que es tradueixi en oportunitats per aquells qui més ho necessiten.

Font: http://www.santcugatempresarial.com/agenda.htm
Podeu veure'n els associats